BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut el migdia d’aquest dimarts els arquitectes de l’estudi d’Olot (Girona) RCR després que els seus integrants recollissin el Premi Pritzker 2017, considerat el Nobel de l’Arquitectura, el passat 20 de juny en una cerimònia a Tòquio.

El líder del Govern i el conseller de Cultura, Santi Vila, han rebut Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta al Palau de la Generalitat, on s’han reunit amb ells a porta tancada, acompanyat de representants del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el seu degà, Lluís Comeron.

Amb aquest guardó internacional, el jurat ha volgut distingir l’obra “emocional i experiencial” dels professionals que amb les seves creacions al llarg de 30 anys han unit espai, temps i paisatge amb l’arquitectura.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb