El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha reunit al Palau de la Generalitat amb quatre diputats suïssos per abordar la situació política catalana i el referèndum. El govern ha explicat que la delegació suïssa havia estat convidada pel Diplocat i per la delegació del govern a França i a Suïssa.

Puigdemont ha explicat als diputats el compromís de l’executiu amb la convocatòria del referèndum i el passos que es duen a terme per a fer-lo efectiu. Els quatre diputats s’han reunit també amb la presidenta del parlament, Carme Forcadell, per tractar la situació catalana i europea.

La delegació suïssa ha estat formada pels diputats del partit demòcrata-cristià Viola Ahmerd i Yannick Buttet; Lisa Mazzone del partit ecologista i Mathias Reynard del partit socialista. A la reunió també han assistit la secretària d’Afers Exteriors de la Generalitat, Maria Badia; el delegat del govern a França i Suïssa, Martí Anglada, i el secretari general de Diplocat, Albert Royo.

Després de les reunions, han visitat l’hemicicle amb els diputats Jordi-Miquel Sendra i Magda Casamitjana (JxSí), Marina Bravo i Susana Beltrán (C’s), Ferran Pedret (PSC), Lluís Rabell (CSQP) i Mireia Boya (CUP).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]