El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha piulat aquest matí la nova pàgina web del govern de Catalunya: www.governrepublica.org El missatge anava acompanyat de l’etiqueta República Catalana. Els continguts de la pàgina són els mateixos de l’antiga www.governlegitim.org, que ara està desactivada.

A la pàgina web es poden consultar les últimes informacions sobre el govern de la Generalitat i també es facilita un correu de contacte amb l’executiu. A la portada, on hi ha el palau de la Generalitat i el seu escut, s’hi pot llegir:

«Atesa la situació d’indefensió jurídica i institucional del govern legítim de Catalunya davant l’agressivitat política i judicial de l’estat espanyol, l’Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l’oficina del govern legítim de Catalunya, l’ens d’informació oficial del president, vice-president i dels consellers del govern sorgit democràticament de les urnes el 27 de setembre de 2015»

L’única diferència amb la pàgina antiga és que la pestanya sobre els membres del govern, on hi havia informació sobre tots ells, ja no està disponible. El govern de Catalunya continua informant sobre la seva activitat a Twitter amb l’usuari @catalan_gov:

Millo porta la web a la fiscalia
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat que ha posat en coneixement de la Fiscalia la web ‘Govern de la República’ que promou Puigdemont.

En roda de premsa en la Delegació després del Consell de Ministres celebrat a Madrid, ha al·legat que la web promou un ‘objectiu il·lícit’ i creu que hauria de ser desactivat com ja ha passat amb altres webs d’aquest tipus impulsats pel soberanisme.

Millo ha criticat la iniciativa del president i ha defensat: ‘És un altre despropòsit més. Són innombrables la quantitat de webs i pàgines d’àmbit digital que s’han posat en marxa per mantenir viva una ficció que a ulls de tothom és un espantall’.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]