El pressupost de la televisió valenciana ha estat un dels últims esculls de l’entesa entre els socis de Botànic. Si Compromís demanava un augment de la dotació, els socialistes s’hi oposaven. Finalment han acordat d’ajornar la decisió. És a dir, han decidit d’ajornar l’augment del pressupost d’À Punt però incloure una clàusula en la llei d’acompanyament que permet d’establir una moratòria en les despeses del personal.

Aquesta mesura pretén donar seguretat jurídica a Empar Marco per a no haver de començar a fer acomiadaments arran de la manca de previsió d’apujar el pressupost i sobretot perquè la llei del Servei Públic de Radiodifusió i de Televisió d’Àmbit Autonòmic preveu que les partides destinades al personal no poden superar un terç del pressupost total.

Compromís ha remarcat que no renuncia a augmentar el pressupost, però accepta l’ajornament. Ara falta el vist-i-plau de Podem, perquè si no dóna suport a l’esmena no es podrà aprovar a les Corts.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb