ACN Sant Quirze de Besora.-Els professionals d’atenció primària del CAP de Sant Quirze de Besora, a Osona, han decidit sortir al carrer per vacunar la gent de la grip. Aprofitant el dia de mercat setmanal, el passat divendres, un equip de tres professionals –una infermera, una auxiliar d’infermera i una administrativa- es van desplaçar a diversos indrets del poble, els carrers i els establiments més concorreguts, per posar la vacuna a les persones que hi estaven interessades. És el primer any que s’ha dut a terme aquesta acció, però l’equip ja preveu repetir-la en properes campanyes per la bona acollida que ha tingut i perquè consideren que és una ocasió “única” per motivar i conscienciar la gent de la importància que té vacunar-se.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb