John Bercow, el president de la Cambra dels Comuns, ha dedicat unes paraules a la seva homòloga, Carme Forcadell. Ha estat en una pregunta parlamentària del diputat gal·lès Hywell Williams, que ha interpel·lat directament Bercow tot demanant-li si permetria que la cambra acollís un debat sobre la independència de Gal·les: ‘És important que digui que podria haver-hi, sense dubte, un debat sobre la independència de Gal·les en aquesta cambra. Els diputats tenen immunitat per les paraules que pronuncien en aquesta cambra i per tant són emparats per la llibertat d’expressió’, ha dit, rotund, Bercow. I abans ja havia dit: ‘Puc recordar que vaig donar la benvinguda a Carme Forcadell quan va venir i va ser un privilegi.’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb