La portaveu del grup municipal popular en l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha anunciat la interposició d’un recurs contenciós-administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià contra la ‘decisió política’ del consell i del govern municipal de PSOE i Compromís de la denominació única en català de Castelló de la Plana.

Esgotant el termini que acabava avui el PP ha optat per la via judicial per a dur a terme el seu ‘compromís’ de recuperar la doble cooficialitat en la denominació i nom de la ciutat i que es pugui ‘tornar a dir Castellón de la Plana i Castelló de la Plana, indistintament’, ha assenyalat Carrasco.

La portaveu justifica aquest recurs contenciós-administratiu argumentant la necessitat de retornar la normalitat a la ciutat de Castelló. ‘El temps de les imposicions, del sectarisme, de generar polèmica on no n’hi havia per a acabar enfrontant la societat castellonenca ha de quedar arrere, posar-li fi aquest pròxim diumenge 26 de maig en les urnes i no perllongar-se durant quatre anys més’, ha manifestat.

En aquesta línia, ha apuntat que amb PSOE i Compromís la ciutat de Castelló i els castellonencs han ‘patit una pèrdua de llibertats’ que el PP va a ‘retornar a tota la ciutadania’, i ha afegit que és hora de ‘retornar la llibertat als castellonencs i que en qüestions com l’educació, la cultura o la llengua tornen a poder triar per ells mateixos, sense veure coartats els seus drets per un govern bipartit que no mira per l’interès general i ha estat governant d’esquena a la majoria social’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.