El Port de Barcelona preveu enderrocar l’Imax, que fa anys que està abandonat i sense activitat. Així ho ha decidit avui en el consell d’administració de l’entitat portuària, que ha delegat en la presidència la declaració de caducitat de la concessió, que s’havia d’acabar el 24 de març de 2024.

La falta d’activitat i l’abandonament de les instal·lacions han fet que el Port de Barcelona consideri necessari recuperar la possessió de les superfícies atorgades en concessió a Teatre Imax Barcelona SA, per garantir ‘la seguretat del domini públic portuari’ i estudiar-ne nous usos per al futur.

El cinema Imax Port Vell va ser inaugurat el 1995 i és ubicada en el recinte d’oci Maremagnum. Va ser una de les deu sales més taquilleres del món en quant al cinema de gran format es refereix i l’edifici, aleshores de nova construcció, va ser obra dels arquitectes Enric Sòria i Jordi Garcés.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb