Manifestació a Tarragona contra la sentència. Fotografia: ACN

La policia espanyola, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, ha detingut un activista que va participar en les protestes contra la sentència a Tarragona, a qui atribueixen un paper de ‘líder’. El detingut és investigat pels delictes de desordres públics, atemptat contra agent de l’autoritat i coaccions.

Onada repressiva: més de sis-cents investigats per haver-se manifestat els darrers sis mesos

Segons un comunicat de la policia espanyola, la investigació s’ha fet des del Centre de Coordinació Operatiu (Cecor) a la demarcació del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per identificar ‘aquelles persones que van liderar els aldarulls públics produïts la setmana del 14 al 18 d’octubre de 2019’. El detingut ha estat posat a disposició judicial.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb