Poble Lliure

Poble Lliure ha anunciat a través de Twitter que ha decidit d’entrar a format part del Consell per la República després d’una consulta interna. Informen que la militància  ha donat suport àmpliament a aquesta opció.

Poble Lliure ja havia defensat de manera pública i notòria la creació d’un Consell per la República, juntament amb altres estructures de contrapoder republicanes, per tal d’impulsar l’organització de la República.

Però avisen que la seva entrada a l’òrgan director del Consell per la República ‘no és un xec en blanc’. Segons el mandat del Consell Nacional i a partir de la resolució referendada per la militància, estableixen un període inicial de dotze mesos, temps en què s’hauran de complir alguns objectius que consideren bàsics . Demanen que es garanteixi l’obertura i posada en funcionament d’oficines territorials al territori català o que el Consell per la República lideri l’acció internacional republicana, amb visió d’Estat, entre més.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.