Botiga VilaWeb

Com cada any, també aquest Sant Jordi VilaWeb us convida a visitar la redacció del diari a Barcelona. A les sis i a les set de la tarda, en dues sessions, el director del diari, Vicent Partal, us rebrà als qui vulgueu conèixer com funciona el diari i us passejarà per les instal·lacions del mateix, explicant-vos com el fem.

Si ho voleu també podreu comprar els vostres llibres de Sant Jordi a la Botiga de VilaWeb on, també de sis a vuit, Vicent Partal mateix signarà exemplars dels seus llibres, amb Josep Casulleras, cap de redacció i autor de ‘La batalla de l’exili‘.

La redacció de VilaWeb és al carrer Ferlandina 43 de Barcelona. I l’horari especial de la Botiga avui dia de Sant Jordi és d’onze del matí a dos quarts de nou, sense tancar al migdia.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.