ACN Barcelona.-La pallassa Pepa Plana porta a la Sala Muntaner a partir del 25 de gener l’espectacle ‘Paradís Pintat’, dirigit pel dramaturg italià Ferruccio Cainero. L’obra, estrenada en la passada edició del Festival Grec, aborda el tema de les migracions amb una mirada còmplice cap aquells que han trobat en el mar la seva via de salvació o, en molts casos, la mort. Plana és un àngel pintat en un quadre que decideix sortir volant i convertir-se en àngel de la guarda. Descobreix aleshores que “és més fàcil nadar que volar”, i això la durà a descobrir la realitat del mar Mediterrani avui. “L’espectacle és un crit que diu: ‘Què fem, sortim del quadre i fem alguna cosa?’; Et dóna un cop de puny imprevist i et convida a volar”, ha exposat l’artista aquest dimarts.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb