Després d’una operació de retorn de Sant Joan complicada, el Principat ha començat a recuperar la normalitat. La via més afectada ha estat la AP-7, on han tingut lloc dos accidents que han obligat a tancar diversos carrils. Ara només conserva tres trams amb retencions. El principal és a Castellbisbal, sentit Girona, on l’afectació és de cinc quilòmetres.

D’altra banda, també hi han hagut retencions greus a la C-31 a Santa Cristina d’Aro, en sentit Girona. Així com a la N-340 en tres trams en sentit Barcelona: Arboç, Altafulla i el Vendrell.

A la capital del Principat s’han registrat congestions a la ronda del Litoral, al Nus de la Trinitat, així com a la ronda de Dalt.

A Andorra la circulació ha estat densa a la CG-1 a la sortida d’Andorra la Vella. També s’han registrat retencions a la CG-2 en sentit Pas de la Casa.

Al País Valencià i Catalunya Nord, no s’han registrat incidències importants. La principal ha estat a la ciutat de València, on hi hagut només retencions a la V-21 en l’accés des d’Alboraia.

Per consultar les actualitzacions al minut de l’estat del trànsit pot consultar-se les webs del Servei Català de Trànsit, de la Direcció General de Trànsit i del Govern d’Andorra.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.