Els presos polítics ja són instal·lats a les presons dels Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i del Puig de les Basses, a Figueres. Finalment, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez són tots en cel·les individuals al mòdul 2 de la presó, on comparteixen els espais comuns amb reclusos que tenen un perfil generalista, segons que han informat fonts del Departament de Justícia a VilaWeb.

Carme Forcadell i Dolors Bassa són a l’únic mòdul de dones que hi ha al Puig de les Basses, també compartint espais amb la trentena de recluses que hi ha.

Aquestes són les adreces on es pot escriure.

Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart:
CP Lledoners: C-55, km 37, 08250, Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Mòdul 2

Carme Forcadell i Dolors Bassa:
CP Puig de les Basses: Raval disseminat, 53, 17600, Figueres (Alt Empordà). Mòdul de dones.

Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull són a Estremera, pendents del trasllat a una presó catalana. Es recomana de no enviar-los correspondència fins que no se n’hagi fet efectiu el trasllat.

 

Informació relacionada:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb