ACN Vimbodí i Poblet.-La comunitat del Monestir de Poblet ha elegit aquest dijous Octavi Vilà i Mayo com a nou pare abat després que Josep Alegre hagi renunciat al càrrec per motius d’edat, després de 17 anys de servei. Vilà va néixer a Tarragona el 1961 i va vestir l’hàbit cistercenc el 2006. Un any després, va iniciar la professió. El nou abat és llicenciat en Geografia i Història i diplomat en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona. També té un postgrau en Noves Tecnologies de la Informació per la Universitat Politècnica de Catalunya i en Gestió Cultural per la Universitat Pompeu Fabra; i batxiller en Filosofia i Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya, on està completant el màster en Teologia Sistemàtica.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb