ACN Barcelona.-L’actriu Núria Prims s’ha endut el premi Gaudí a la millor protagonista femenina, en el marc de la gala organitzada per l’Acadèmia del Cinema Català. Núria Prims es posa a la pel·lícula, que se situa al Front d’Aragó l’any 1937, a la pell d’una enigmàtica vídua, la Carlana, un personatge que es defineix al film com una dona aranya. En aquesta mateixa categoria, estaven nominades Laia Artigas pel seu paper a ‘Estiu 1993’, Laia Marull per ‘Brava’, i Oona Chaplin per ‘Tierra firme’.

“Agustí (Villaronga), tu ets el culpable que estigui aquí tremolant, m’has fet molt feliç i t’estic molt agraïda per haver confiat en mi i per haver-me fet despertar en aquesta professió tan bonica”, ha ressaltat Núria Prims, aparentment molt emocionada.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb