ACN Barcelona.-Nova Convergència, la plataforma de l’exconseller Germà Gordó al PDECat, ha demanat al seu impulsor que “deixi” la formació liderada per Marta Pascal i el Grup Parlamentari de Junts pel Sí i que passi al grup mixt. Ho ha comunicat a través d’una piulada al seu compte oficial de la xarxa social Twitter, on la formació ha escrit: “Confiant en la honestedat de Germà Gordó i constada l’actitud de Marta Pascal, demanem que deixi el PDeCAT i el Grup Parlamentari i que passi al grup mixt”. Nova Convergència demana, així, que Gordó mantingui l’escó, mentre que ERC, el mateix PDeCAT i Demòcrates han demanat que l’exconseller entregui l’acta de diputat al Parlament, després que el TJSC hagi decidit investigar l’exconseller de Justícia pel ‘cas 3%’. De moment Gordó ha renunciat a la presidència de la comissió de Justícia del Parlament, però manté l’escó al Parlament.

El mateix Germà Gordó ha repiulat l’entrada de Nova Convergència a Twitter, fet que podria indicar que estaria valorant la possibilitat de, efectivament, deixar el grup parlamentari de Junts pel Sí tot mantenint l’escó com a diputat no adscrit.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]