Si us feu subscriptors podreu llegir ara el diari de demà. Us expliquem com fer-ho.

VilaWeb
Redacció
29.04.2016 - 15:31
Actualització: 29.04.2016 - 17:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els membres de +VilaWeb tenen tot un seguit de nous serveis a l’abast. VilaWeb considera la subscripció al diari sobretot com una mostra de compromís dels lectors, que l’ajuda a existir i el fa més fort i independent. VilaWeb creu que la informació que produeix, per responsabilitat social, ha de ser igual per a tothom, però que aquells lectors que expressen un compromís amb el diari poden ser recompensats amb funcionalitats que millorin la seva experiència i la relació amb la redacció.


Si voleu fer-vos subscriptors aneu a aquesta pàgina i ompliu les dades


Com podem fer servir els serveis per a subscriptors de VilaWeb?
Per a fer servir aquestes noves funcions cal estar identificats. En el vídeo que trobareu més avall d’aquesta mateixa pàgina podeu veure com es fa.
Cal anar a dalt de la portada, on diu ‘Inici sessió’. Punxant sobre aquesta frase s’obre un formulari que us demana el correu electrònic i la contrasenya. El correu electrònic és el que feu servir a VilaWeb, on us arriba el correu del vespre i la contrasenya la que vàreu definir.

contrasenya1Si no recordeu la contrasenya només cal punxar sobre la frase ‘No recordo la contrasenya’. Rebreu al vostre correu una adreça per a poder-ne crear una de nova, la que vulgueu.

Si marqueu ‘Recorda-la’ quedarà guardada i no caldrà que la poseu cada cop que hi accediu.
Recordeu sempre que podem ajudar-vos si ens envieu un correu a suport@mesvilaweb.cat

Quins són els nous serveis?
Els nous serveis de +VilaWeb són els següents:
–Tots els membres de +VilaWeb poden llegir cada dia, a partir de les deu del vespre, el contingut del diari que els qui no són subscriptors no llegiran fins l’endemà.
–Disposen d’una eina de favorits (‘bookmarks’), que els permet de desar els articles que trobin interessants en un espai personal a la web, per a poder-los recuperar sempre d’una manera senzilla.
–Poden afegir comentaris propis a totes les notícies i articles. Tanmateix, només els podran llegir els subscriptors i no pas el públic general. Després de l’experiència d’aquests mesos en què s’han publicat els comentaris dels membres de +VilaWeb a l’editorial, hem considerat que eren vàlids per a reforçar la comunitat de subscriptors. Per això creiem que el servei es pot ampliar, sense contradir la política tradicional del diari de no permetre, indiscriminadament, els comentaris de tots els lectors a les notícies.
–Els membres de la categoria ‘col·laborador’ o ‘protector’, a més de tots els serveis anteriors, també poden llegir el diari amb un disseny completament net, sense publicitat ni res que no sigui la informació estricta. De moment, aquesta funcionalitat la tindran a l’ordinador i durant els mesos vinents s’ampliarà també als mòbils i tauletes.

Vídeo explicatiu
En aquest vídeo el director del diari fa un repàs dels nous serveis i ensenya com fer-los servir.

Més serveis
Aquests serveis s’afegeixen als que ja funcionen des de fa temps:
–Rebre per correu, la tarda abans, la informació sobre els continguts de l’endemà i l’editorial del diari, sobre el qual ja es podien fer comentaris.
–Participar en actes exclusius per als subscriptors del diari, tant a la redacció com en espais públics.
–Obrir un bloc personal dins el diari.
–Obtenir descomptes a la botiga de VilaWeb.
–Participar en l’Assemblea anual de lectors de VilaWeb.

El pagament es pot fer per trimestres
Una altra novetat del nou servei és que el pagament es pot fer amb domiciliació bancària, targeta de crèdit o Paypal i que hi ha l’opció de fer-lo cada tres mesos en comptes de cada any.
-Els adherits a VilaWeb tenen una quota de 60 euros anuals o de 18 euros per trimestre.
-Els col·laboradors de VilaWeb tenen una quota anual de 120 euros o trimestral de 35.
-A més, hi ha a categoria de protector, a partir de 500 euros anuals. Els protectors, en raó del seu compromís especial, tenen una relació directa amb el director i amb la redacció.

Podeu fer-vos subscriptors, si no ho sou encara, des d’aquesta pàgina.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes