ACN Barcelona.-El secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, ha assegurat que la moratòria del requeriment del B2 en llengua estrangera que el Consell Interuniversitari de Catalunya va aprovar l’estiu passat es podrà aplicar aquest curs. ”Estem dins de termini”, ha manifestat Navarro aquest dimecres, i ”tant si hi ha govern com si no n’hi ha”, s’ha mostrat confiat que es podrà dur a terme amb ”totes les garanties” per a estudiants i universitats. Navarro ha explicat que falta només un tràmit parlamentari perquè la moratòria sigui vigent i confia que hi haurà temps per dur-lo a terme. La moratòria es va aprovar l’estiu passat i retarda l’exigència d’un nivell de B2 en llengua estrangera per a graduar-se a la universitat.

Només la Universitat Pompeu Fabra (UPF) s’ha manifestat, fins ara, partidària de no aplicar la moratòria si el Parlament no l’ha pot ratificar.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]