ACN Barcelona.-Naulover ha obert la seva segona botiga a Dubai i ha iniciat un pla d’expansió als Estats Units. Segons ha informat la firma de moda catalana amb seu a Mediona (Alt Penedès), l’obertura del segon establiment a Dubai arriba menys de sis mesos després d’inaugurar la primera botiga als Emirats Àrabs. Ara, però, Naulover obre una botiga tipus ‘outlet’. Mentrestant, pel que fa al mercat nord-americà, la companyia ha inaugurat un espai tipus ‘showroom’ a Los Àngeles i prepara la incursió a Nova York, on preveu obrir córners a diversos grans magatzems, gràcies al ressò obtingut amb la recent participació a la fira de moda Coterie.

Pel que fa a Llatinoamèrica, després d’obrir mercat a Mèxic l’any passat amb la inauguració de córners al centre comercial Palacio del Hierro, Naulover té previst arribar properament a Panamà. L’objectiu de la companyia és generar el 50% de les vendes al mercat internacional d’aquí a cinc anys. Actualment, té presència a Espanya, Itàlia, Bèlgica, Portugal, França, Alemanya, Holanda, Luxemburg, Andorra, els Emirats Àrabs, els Estats Units, la Xina, Mèxic i Xile.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]