L’ex-president de Catalunya Caixa Narcís Serra ha assegurat a l’Audiència de Barcelona que l’augment de sou de l’ex-director general Adolf Todó es devia al compromís contractual ‘d’acostar-se per etapes’ a la mitjana de les retribucions dels màxims executius de les caixes d’estalvis catalanes. De fet, Serra ha dit que per primer cop a la història de l’entitat el sou del director general es va comunicar al consell d’administració, ja que anteriorment es pactava només entre ell i el president.

A més, ha dit que l’augment dels sous va ser acceptat per la Generalitat i el Banc d’Espanya. Serra ho ha dit en resposta al fiscal, que l’ha interrogat durant prop de dues hores a l’inici del judici per administració deslleial.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb