armadillo

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat per ordre judicial un bloc ocupat per una trentena de persones a Gràcia, conegut com ‘L’Armadillo’, al carrer de Sant Salvador. Els ocupants, cinc dels quals són menors, hi viuen des de fa sis anys i asseguren que no tenen una alternativa d’habitatge. Segons han explicat, la finca és propietat d’una empresa pantalla que gestiona els actius immobiliaris del BBVA. El bloc tenia un desallotjament amb data oberta durant tot el mes de febrer. Ells mateixos van demanar fa uns dies un lloguer social i negociar directament amb l’entitat bancària després que les gestions de l’Ajuntament de Barcelona s’haguessin ‘esgotat’, van dir.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb