El diputat de Més per Menorca Josep Castells i el representant de la plataforma ‘El Transport Aeri Ofega Menorca’ Joan Enric Vilardell han demanat al sots-director espanyol de Transport Aeri, David Benito, que s’estableixi una ruta d’obligació de servei públic (OSP) amb Barcelona.

Castells ha traslladat al responsable del govern espanyol la importància d’impulsar una OSP en la ruta entre Menorca i Barcelona, ​​que segons el diputat de Més és l’única via per garantir una tarifa màxima, evitant que les companyies aèries augmentin el preu dels bitllets com ha passat des de l’entrada en vigor de l’augment del descompte de resident al 75%.

Segons que ha dit Castells, el sots-director de Transport Aeri ‘s’ha interessat’ pels problemes del transport de Menorca. D’altra banda, ha recordat que la petició concreta d’OSP s’haurà d’iniciar a través del parlament balear i per això presentaran una iniciativa perquè el govern estudiï la possibilitat i la defensi davant el Ministeri de Foment espanyol.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb