Més d’un miler d’empresaris i autònoms han respost en tres dies a la consulta sobre les conseqüències econòmiques de la independència de Catalunya que va engegar la Cambra de Comerç de Barcelona divendres, segons que ha explicat la institució.

El nou sistema de consultes és una decisió de la nova direcció, encapçalada per Joan Canadell, que va assegurar que sospesava de demanar als associats sobre la resposta a la sentència si la participació en la primera pregunta és alta. La primera consulta s’ha fet copiant una enquesta de l’any 2012 que es va fer a una mostra representativa de vuit-cents empresaris. En un missatge a les xarxes socials, Canadell ha celebrat que la consulta hagi superat la participació recollida a l’enquesta del 2012.

‘Més participació, més bona representativitat de l’empresari dins la cambra’, ha dit abans d’apel·lar al vot dels empresaris i autònoms. La consulta sobre l’impacte econòmic d’un estat propi dins la UE s’haurà preparat en un període que pot variar entre quinze dies i un mes. El procés és obert a tots els empresaris de la demarcació de Barcelona, uns 380.000, i tots els de Catalunya que ho vulguin.

Canadell respon als atacs de la Cambra de Comerç d’Espanya

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.