Del 6 al 9 de desembre el centre històric de Vic torna a l’època medieval. Els carrers s’omplen d’expositors amb una oferta ben variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, xocolata… També hi ha nombrosos llocs per a menjar i tavernes.

Mercats de Nadal 2019: les quinze fires que no podeu deixar perdre

En l’oferta cultural, la representació de L’Assalt de l’Altarriba ens endinsa en uns fets que van passar a Vic al segle XV; no hi falta l’amor, ni l’odi, ni la traïció ni la sang. És un recorregut teatral basat en fets històrics i que de fa sis anys es representa pels carrers i espais interiors poc coneguts. De fet, un dels punts forts és que permet d’accedir a indrets on normalment no és possible d’entrar.

També hi haurà activitats lúdiques de tota mena i per a totes les edats: infantils, concerts, balls i espectacles de carrer. A més, com cada any, hi ha la recreació dels oficis medievals, amb parades i demostracions de mestres artesans.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.