Marta Casals rebrà el proper 2 de novembre el premi Living Legend atorgat per la Biblioteca del Congrés dels Estats Units, un reconeixement a aquelles personalitats que han fet destacades contribucions al patrimoni cultural, científic i social dels Estats Units. L’entrega tindrà lloc a l’Auditori Coolidge del Thomas Jefferson Building a Washington D.C., acompanyat d’un homenatge musical. La vicepresidenta de la Fundació Pau Casals, Marta Casals Istomin, ha rebut la notícia amb gran “sorpresa, emoció i honor” i ha dit que la seva aportació passa per “tenir una representació equilibrada” de les arts a Washington i apostar per la “qualitat i l’excel·lència” que va aprendre del “mestre” i dels “pares”.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb