L’ex-presidenta del Consell de Mallorca Maria Antònia Munar sortirà de la presó amb un permís de tres dies. Serà el 20 de juliol i hi haurà de tornar a entrar el dilluns 23. Ara fa cinc anys del seu empresonament i aquest és el primer permís que obté. La secció primera de l’Audiència de les Balears ha dictat una interlocutòria en què estima el recurs d’apel·lació interposat per la representació legal de Munar contra la decisió del jutjat de vigilància penitenciària, que li va denegar un permís ordinari.

Munar restarà sota tutela en domicili assenyalat, amb la prohibició de sortir de Mallorca i després d’haver-li retirat el passaport. Per concedir aquest permís, l’audiència ha tingut en compte que Munar fa cinc anys que és a la presó i que encara no ha sortit ni una sola vegada. També ha valorat que no té més causes pendents.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb