Ingredients:
(per a 4 persones)

Per a fer les mandonguilles:
—300 g de vedella picada
—300 g de carn de porc picada
—2 ous
—1 molla de pa
—una tasseta petita de llet
—all i julivert
—sal, oli, pebre negre
—farina blanca

Per a fer la salsa:
—2 cebes grosses
—2 grans d’all
—bolets de primavera
—1 got de vi blanc sec
—ratlladura de tòfona
—1 cullerada de farina
—aigua o brou

Elaboració:
En un bol barregem les carns de vedella i porc. Hi afegim els ous sencers, sal, pebre negre, all i julivert picat i una molla de pa remullada en llet. Quan està tot ben barrejat, fem les boletes, les passem per farina blanca i les fregim.

L’oli que sobra es cola i s’aprofita per fregir la ceba tallada a trossets petits. Quan la ceba és cuita, afegim una cullerada de farina blanca, que s’ha de sofregir. Després, una copeta de vi blanc sec. Quan el vi s’ha evaporat, hi afegim un got d’aigua o de brou.

Passem la ceba pel túrmix, amb unes ratlladures de tòfona, i ho afegim a la cassola amb les mandonguilles. Posem els bolets, prèviament saltats. Ho deixem coure uns vint minuts fins que les mandonguilles quedin meloses. I ja les podem servir.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]