ACN Barcelona.-L’editorial Males Herbes publica el proper 26 de novembre el seu primer títol de literatura infantil. L’escollit és un clàssic de la literatura infantil, ‘Petits contes negres per als fills dels blancs’, de Blaisse Cendrars, amb una edició traduïda i il·lustrada a ma per Eulàlia Sariola. El llibre va ser una de les poques incursions del poeta suís en la literatura infantil. Apassionat pel continent africà i la seva literatura oral, en aquest títol ple de llegendes africanes es plasmen moltes de les constants estilístiques, obsessions temàtiques i llenguatge juganer de l’autor.

Eulàlia Sariola i Mayol, és la traductora i il·lustradora de ‘Petits contes negres per als fills dels blancs’ (Males Herbes, 2018). Va estudiar art a l’Escola Massana i magisteri a la UAB. Ha treballat com a il·lustradora de llibres infantils, fent dibuixos en un programa televisiu i impartint tallers de plàstica a alumnes d’educació especial. Amb una colla de companys de professió va fundar l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya. Més endavant, va estudiar filologia hebrea a la UB, i ara, a més d’il·lustradora, és traductora.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb