ACN Barcelona.-La 23a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques se celebrarà a la ciutat de Màlaga el 29 de juny del 2020. El Teatro Cervantes acollirà la cerimònia de lliurament dels guardons, uns dels principals reconeixements als professionals del teatre i la dansa d’arreu d’Espanya. El caràcter itinerant dels Premis Max, un dels seus trets distintius, els ha portat al llarg de la seva història a fer parada a diferents punts de l’Estat, com Barcelona, Bilbao, Córdoba, Guadalajara, Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Sevilla, València, Valladolid, Vigo o Zaragoza. De fet, amb aquesta ja són cinc les vegades que Andalusia fa d’amfitriona del certamen.

L’Ajuntament de Màlaga i la Fundació SGAE, organitzadora dels Premis Max, han segellat aquest dilluns l’acord de col·laboració per celebrar la gala de lliurament al Teatro Cervantes. En aquesta 23a edició, es mantindran els seus tres guardons especials: el premi Max d’Honor, que distingeix la trajectòria d’una persona per la seva aportació i dedicació a les arts escèniques; el premi Max Aficionat o de Caràcter Social, dedicat als projectes a favor de la integració i projecció social, i el premi Max del Públic, que es concedeix a l’espectacle que aplega més vots del públic a través de l’aplicació ‘#VotaMax’.L’anterior edició del certamen, celebrat el 20 de maig al Teatro Calderón de Valladolid, va comptar amb la participació de prop de 3.000 professionals i amb prop de 360 espectacles inscrits.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.