sindical

La UGT ha fet, finalment, una crida a participar en la manifestació de demà, que té com a lema ‘Llibertat’. El sindicat forma part de la llista d’entitats adherides a la mobilització –n’hi ha mig miler– i, en un comunicat, apel·la a la pluralitat per defensar que ‘cadascú actuï en funció de les seves conviccions personals’.

‘Sempre hem defensat i mai defallirem a reclamar drets, llibertats, cohesió social i diàleg, més necessaris ara que mai, per trobar solucions a la situació que pateix avui el nostre país’, diu el sindicat. ‘Hem participat i participarem en tots els espais compartits i plurals per a reforçar la cohesió i la convivència’, afegeixen.

Guia de la manifestació del 26 d’octubre contra la repressió

Ahir, el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, ja va anunciar que assistiria a la manifestació.

CCOO se’n desmarca

Per la seva banda, CCOO s’ha desmarcat de la mobilització i el seu secretari general, Javier Pacheco, no hi assistirà. El sindicat no ha fet cap crida a participar-hi, tot i que sí que va aprovar una resolució contra la sentència i s’ha expressat a favor de l’alliberament dels presos polítics. Dimarts, en tres piulets, CCOO va explicar que treballaven per impulsar una manifestació que reivindiqui la llibertat dels presos, el diàleg per a una solució política i la recuperació de la cohesió social.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb