ACN Lleida.-L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell (OJC) de les Terres de Lleida ha arribat al seu 15è aniversari i per celebrar-ho han adoptat un canvi d’imatge que es veu plasmat amb un nou logotip però també amb una nova formula per presentar els músics que la conformen, que s’han fet una sessió de fotografies en un camp de cereal recent segat i es mostren d’una forma més propera al públic en general. El director de l’orquestra, Alfons Reverté, ha destacat la importància d’haver arribat fins aquí durant tots aquests anys tot i les ”dificultats” per mantenir una orquestra d’aquestes característiques, única a Lleida, amb ”voluntat de servei públic”. Al llarg de la temporada, que començarà el proper 13 de novembre, l’OJC farà diversos concerts a Lleida, a l’Auditori i a la Llotja, però també arreu del territori, a Barcelona i en llocs emblemàtics com la Basílica de Montserrat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb