ACN Barcelona.-Les entitats LGTBI i els Mossos d’Esquadra han mantingut aquest dimecres la primera reunió per crear una taula que permeti donar més visibilitat a la denúncia i per treballar en una campanya de prevenció de la violència cap a les persones del col·lectiu. L’Observatori Contra l’Homofòbia n’ha fet una valoració positiva. El seu president, Eugeni Rodríguez, ha destacat que s’insistirà perquè totes les víctimes puguin denunciar les situacions de discriminació les 24 hores del dia i en qualsevol comissària dels Mossos d’Esquadra de Catalunya. A més, Rodríguez ha detallat que la campanya de prevenció difondrà material educatiu per evitar les diferents violències cap al col·lectiu.

En a reunió hi ha assistit la Fundació Enllaç, l’associació Chrysallis de famílies amb fills menors transsexuals, l’associació Acathi de migració, refugi i diversitat LGTBIQ+, Famílies LGTBI i l’Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb