Lluís Pasqual dirigirà únicament dos anys més el Teatre Lliure, a comptar des del 2019, quan s’acaba el contracte actual, de quatre anys. Fa poc, Pasqual va anunciar que la renovació seria per quatre anys més.

Segons el Teatre Lliure, el 28 de juny passat, el patronat de la institució, a proposta de la junta de govern, va acordar de començar un procés de renovació dels estatuts i, alhora, del sistema de nomenament del director. Mentre duri aquest procés i s’obri un concurs públic de renovació, per tal ‘d’evitar buits en la programació artística’, es va proposar a Pasqual de prorrogar el contracte dos anys.

Pasqual acabarà el contracte, doncs l’any 2021. En total, haurà estat responsable del teatre durant deu anys, d’ençà del 2011.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb