El govern espanyol estudia de contractar un advocat belga perquè defensi el jutge Pablo Llarena arran de la demanda civil que varen presentar el president Puigdemont i els consellers exiliats. L’ús de diners públics per a defensar el magistrat del Tribunal Suprem espanyol ha enutjat molta gent. D’ací ha nascut ‘Llarena, paga’t l’advocat belga‘, una petició d’internet perquè l’estat no es faci càrrec del cost de la defensa del jutge.

‘Si el jutge no ha fet bé la seva feina i, per tant, ha prevaricat, que assumeixi les conseqüències com qualsevol altra persona en el seu àmbit laboral. Us animem a signar la petició si vosaltres també esteu cansats de pagar els privilegis de les classes altres de l’estat’, expliquen els impulsors d’aquesta iniciativa, que ja supera les 60.000 signatures.

Més informació: 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb