Òmnium Gironès, ANC, PDECat, ERC, CUP, Avancem, MES, Demòcrates, el Casal independentista El Forn, l’ADAC, l’Ateneu 24 de Juny, la Fundació Les Voltes, la JERC i l’Assemblea de Joves del Gironès, ha mostrat avui el seu rebuig a les maniobres militars de l’exèrcit espanyol anunciades per dilluns. Per les entitats i organitzacions independentistes de la ciutat, les maniobres són una provocació del ministeri de Defensa espanyol i atempten directament contra els valors de la pau i l’autonomia local dels municipis de Girona i Celrà.

En aquest sentit, tots aquests col·lectius han decidit d’adherir-se a les convocatòries de mobilització i han fet una crida a la participació. La marxa popular sortirà dilluns a les vuit del matí des de la plaça de Sant Feliu de Girona i anirà fins al Castell de Sant Miquel, on es trobarà amb la marxa que haurà sortit des de la plaça de l’Església de Celrà. A la tarda, s’ha convocat una concentració a les set davant de l’Ajuntament de Celrà.

Tots els partits i entitats han aprofitat l’ocasió per reiterar la seva voluntat de treballar perquè el referèndum d’independència d’enguany sigui un èxit, i d’aquesta manera deixar de viure situacions com la d’aquest dilluns i les maniobres militars.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]