ACN Barcelona.-Els tallers de restauració i altres espais habitualment restringits al públic d’11 museus barcelonins tornaran a obrir-se als visitants en la tercera edició de l’iN MUSEU, el proper dissabte 2 de febrer. Els interessats poden inscriure’s a partir de dilluns 21 de gener a aquesta jornada gratuïta de visites guiades a càrrec d’especialistes i de conservadors, restauradors, documentalistes i altres professionals dels equipaments municipals. Amb la iniciativa, i per tercera vegada, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) pretén fer lluir la vessant patrimonial i més desconeguda d’equipaments com el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), el Castell de Montjuïc, el Reial Monestir de Pedralbes, el Museu del Disseny, el Museu Frederic Marès, el Born Centre de Cultura i Memòria o les dues seus del Museu Etnològic i de Cultures del Món, entre altres.

L’iN Museu se celebrarà el proper 2 de febrer, dissabte, entre les deu del matí i les set de la tarda. Les inscripcions per a les visites són gratuïtes. La jornada és una una iniciativa de la Direcció d’Història, Memòria, i Patrimoni de l’Institut de Cultura (ICUB), que per tercer any consecutiu tindrà lloc al Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), el Centre de Col·leccions del MUHBA, el Born Centre de Cultura i Memòria, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, el Museu Frederic Marès, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Etnològic i de Cultures del Món (Parc Montjuïc), el Museu Etnològic i de Cultures del Món (carrer Montcada), el Castell de Montjuïc, el Laboratori de Natura. Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i el Museu de la Música.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb