ACN Madrid.-L’Íbex 35 ha tancat la sessió d’aquest dijous baixant fins els 8.764,50 punts, de nou per sota dels 9.000 punts, després d’arrossegar durant la jornada unes pèrdues del 2,75%, el pitjor resultat d’aquest any i el pitjor des del 4 d’octubre de l’any passat, quan les pèrdues van arribar fins els 2,85%. Tot i això, la borsa europea amb més pèrdues ha estat la de Londres on el FTSE100 s’ha deixat el 3,58%, seguit del Dax alemany i la borsa de Milà amb pèrdues del 3,5% i el CAC 40 de París que ha perdut el 3,3%. Les borses han reaccionat a la baixa davant la detenció a Canadà, a petició dels Estats Units, de Meng Wanzhou, directora financera de Huawey, i davant la possibilitat d’agreujar-se la guerra comercial entre Washington i Pequin.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb