ACN Mataró.-L’Hospital de Mataró ha incorporat dos aparell d’última generació gràcies al donatiu de 300.000 euros que ha fet la Fundació Nando & Elsa Peretti. En concret, el centre ha adquirit un aparell de radiologia digital que inclou un sistema multifunció i un suport per a fluoroscòpies que possibilitarà la realització de més proves i més precises, a més de millorar el confort del pacient i del treballador. Al mateix temps, el donatiu també ha servit per incorporar la tretzena torre d’anestèsia, que permetrà administrar tractaments de més complexitat als més de 10.000 pacients que s’operen cada any al centre. Tot i que els dos aparells ja estan en funcionament, aquest dimarts s’ha celebrat l’acte d’agraïment als mecenes.

El Consorci Sanitari del Maresme ha lloat la donació econòmica de la Fundació Fundació Nando & Elsa Peretti i ha estès la mà a altres mecenes i filantrops de la comarca a sumar-se a les col•laboracions amb els centres sanitaris de la comarca. De fet, el Pla Estratègic del Consorci pels anys 2017-2020 ja marca com a objectiu ampliar les relacions de filantropia i mecenatge, i promoure nous models de col•laboració, amb la societat i les empreses del Maresme.900 projectes arreu del mónLa Fundació Nando i Elsa Peretti és una entitat involucrada en projectes solidaris en l’àmbit de l’educació, conservació del medi ambient, recerca mèdica, construcció, cultura i art. Des de l’any 2000, ha col•laborat en més de 900 projectes a 81 països, per un valor total de de 50 milions d’euros. Des del 2014, té una delegació a Catalunya.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb