L’ex-tresorer de CDC Daniel Osàcar ha negat el presumpte finançament irregular en la declaració que ha fet a l’Audiència de Barcelona: ‘Tot això és fals i no en sé res’, ha dit sobre les declaracions anteriors de Fèlix Millet, Gemma Montull i Jordi Montull, els ex-directius del Palau de la Música.

Els Montull i Millet han declarat aquests dies que CDC rebia comissions irregulars de la constructora Ferrovial en canvi d’adjudicar-li obra pública. Osàcar els ha acusat de mentir: ‘Les afirmacions que s’han fet sobre mi són falses.’ I ha afegit: ‘Aquests senyors de Ferrovial els he conegut aquests dies aquí.’ Ha assegurat que no va assistir mai a cap reunió al Palau ni a cap àpat amb Millet ni Montull i que les seves acusacions són per a justificar el desviament de diners ‘cap a certes persones’.

Ha defensat la legalitat dels convenis de la Fundació Trias Fargas, vinculada a CDC, amb el Palau de la Música, i ha dit que els diners que rebia l’entitat es destinaven a promoure la cultura catalana perquè aquest també és l’objectiu de l’Orfeó Català, l’entitat que gestiona el Palau.

Més informació:

En directe, la declaració dels acusats pel cas Palau

Jordi Montull: ‘Primer era un 3% i després un 4% perquè CDC volia més diners’

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]