El president del Consell General del Poder Judicial espanyol (CGPJ) i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, i el magistrat de la sala tercera del Suprem, José Luis Díez-Picazo, no assisteixen finalment a un acte a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

La indignació d’estudiants, professors i treballadors de les universitats catalanes amb els qui anomenen ‘carcellers’ dels dirigents independentistes va dur-los a convocar concentracions de rebuig a la presència de Lesmes i Díez-Picazo, el president de la sala que va canviar el criteri respecte de l’impost de les hipoteques.

No obstant això, la convocatòria es manté a les 14.00 davant la facultat, a la Diagonal, per a expressar el suport i la solidaritat amb els treballadors i estudiants represaliats pel Suprem. L’acte es manté, amb la presència d’un vocal del CGPJ i d’un magistrat del Suprem.

Missatge de Vicent Partal

És molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a arribar a un punt de tranquil·litat empresarial que ens permeta de sentir-nos definitivament forts i que allunye qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot. Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439.

Vicent Partal
Director de VilaWeb