El president del Consell General del Poder Judicial espanyol (CGPJ) i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, i el magistrat de la sala tercera del Suprem, José Luis Díez-Picazo, no assisteixen finalment a un acte a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

La indignació d’estudiants, professors i treballadors de les universitats catalanes amb els qui anomenen ‘carcellers’ dels dirigents independentistes va dur-los a convocar concentracions de rebuig a la presència de Lesmes i Díez-Picazo, el president de la sala que va canviar el criteri respecte de l’impost de les hipoteques.

No obstant això, la convocatòria es manté a les 14.00 davant la facultat, a la Diagonal, per a expressar el suport i la solidaritat amb els treballadors i estudiants represaliats pel Suprem. L’acte es manté, amb la presència d’un vocal del CGPJ i d’un magistrat del Suprem.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb