ACN Barcelona.-L’Escola Octavio Paz de Barcelona ha estat distingida aquest dilluns al vespre amb la dotzena edició del premi Ensenyament que atorga anualment el Cercle d’Economia. El premi, que té una dotació de 15.000 euros, reconeix un projecte educatiu de centre pensat per millorar íntegrament l’àmbit pedagògic i organitzatiu. D’altra banda, el segon premi, dotat amb 8.000 euros, ha estat per a l’Escola Mossèn Joan Batlle, de Blanes, que ha format part durant tres cursos del Programa Escoles Tàndem promovent la transformació i la innovació educativa amb la ciència com a eix vertebrador. Els centres educatius finalistes han estat l’Escola Montserrat de Cornellà de Llobregat i l’Institut Quatre Cantons de Barcelona. En aquesta edició el premi ha rebut 30 candidatures de centres públics, concertats i privats.

Els projectes presentats incidien sobre la millora de l’aprenentatge dels alumnes, l’ús de les noves tecnologies en l’aprenentatge, el desenvolupament de processos de transformació educativa vinculats a l’aprenentatge, el treball competencial, l’empoderament de les famílies o la millora de la inserció dels alumnes en el món laboral, entre d’altres.La cerimònia d’entrega de premis ha comptat amb la participació del president de la Fundació del Cercle d’Economia, Antón Costas; la directora general adjunta de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Elisa Durán, i el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.