L’índex de vendes de les grans superfícies en el 2017 en preus corrents va disminuir el 0,7% en relació amb l’exercici del 2016, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat). Les vendes de productes d’alimentació van caure el 0,9% i la resta de productes en un 0,6%.

El comportament de les vendes en el mes de desembre ha estat negatiu en relació amb el desembre del 2016 amb una caiguda de les vendes de productes alimentaris del 0,1% i la resta de productes en un -2,8%. L’agregat del mes recollia una disminució de les vendes al desembre de l’1,7%. Des del 2014 no es registrava una caiguda de les vendes en les grans superfícies.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb