Les Jornades Internacionals Folklòriques (JIFs) encaren la 46a edició amb grups vinguts de Macedònia, Perú, Polònia, Illa de Pasqua, Itàlia, Portugal i diversos grups de Catalunya. L’edició d’enguany es proposa l’objectiu d’estrenyer llaços entre els grups catalans i els visitants.

“Les Jifs es desenvolupen a diversos pobles i ciutats de Barcelona, enguany hem pretès que les colles d’esbarts o d’altres manifestacions locals donin la benvinguda als grups convidats. Amb l’objectiu d’aconseguir major interrelació entre grups, i fins i tot, aconseguir mobilitzar més la població, i que aculli les actuacions amb més caliu”, explica Ivan Besora, que com a nou president d’Adifolk viurà les seves primeres JIFs, arran de la renovació de junta després de la darrera Assemblea de l’entitat.

Llegiu l’article sencer, fent clic aquí.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb