ACN Barcelona.-Les deu famílies que l’Esquerra de L’eixample que aquest divendres s’han tancat al Consorci d’Educació per reclamar més places per a P3 han abandonat la protesta després d’emplaçar-se amb el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Barcelona a una reunió per tractar aquesta demanda. La trobada se celebrarà a la tarda a la seu del Síndic de Greuges, segons han explicat membres de la plataforma, i ha de servir perquè totes les parts trobin una sortida a la reclamació dels pares. En cas de desacord, serà el mateix Síndic de Greuges que acabi decidint la situació. Les famílies tancades han mantingut el contacte durant aquest divendres amb el Departament d’Ensenyament i el seu conseller, Josep Bargalló, i l’Ajuntament de Barcelona.

Amb aquest compromís, les famílies han anunciat que aquesta tarda abandonaven la protesta a la seu del Consorci d’Educació, a la Plaça Urquinaona, i que s’emplaçaven a la reunió de dilluns a la tarda.L’acció ha arribat després que, segons expliquen membres de la plataforma, el conseller Bargalló i el president del Consorci, Josep González Cambray es comprometessin a tenir aquest divendres la plaça adjudicada a totes les famílies. El Consorci però, que en aquest barri ha decidit obrir de manera extraordinària un grup addicional a l’escola Ferran Sunyer, no podrà assegurar fins el 2 de juliol com queda la distribució de places definitiva ja que l’adjudicació de l’ampliació de ràtios i el nou grup s’ha de fer en funció de la llista d’espera.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb