El conseller d’Hisenda Vicent Soler té el repte enorme d’intentar aconseguir un finançament just per al País Valencià. En parlem amb ell en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim una entrevista amb el diputat de Junts per Catalunya Jordi Turull, que ha parlat amb Assumpció Maresma.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, els Mails Oberts de Pau Vidal i Oriol Izquierdo i una crònica dels 300 números de la Revista de Catalunya de la mà de Joan Josep Isern. També el reportatge cultural Joc de Miralls de Xavier Montanyà, que ens parla del boxejador Jack Johnson i també d’Arthur Cravan.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]