ACN Vilanova i la Geltrú.-Les entitats que participen a l’Arrivo del Carnaval de Vilanova i la Geltrú han rebutjat la proposta de l’organització, que volia cobrar una fiança per regular el consum d’alcohol dins la rua. La Federació d’Associacions pel Carnaval (FAC) ha dut a votació de l’assemblea el cobrament de 250 euros a cada entitat participant, que es retornarien si tots els membres del grup mantenien el civisme i no bevien alcohol dins la rua. La proposta, però, ha estat tombada per 36 entitats, mentre 17 hi han votat a favor i 5 s’han abstingut. El president de la FAC, Pep Sendrós, ha dit a l’ACN que se sent “decebut” de la resposta dels participants, ja que la intenció “no era prohibir, sinó obstaculitzar el consum”, donat que es permetia als participants sortir del recorregut, beure, i tornar després dins el grup. “L’Arrivo ha perdut el seu sentit”, ha sentenciat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb