ACN Barcelona.-El president de la Confederació Cristiana d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC), Josep Maria Romagosa, ha demanat al Govern que faci públic el cost d’una plaça d’escola concertada i el d’una plaça pública per acabar amb les “difamacions” a l’entorn d’aquesta qüestió. Romagosa ho ha reclamat aquest diumenge davant la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, durant la Sisena Trobada Familiar de l’Escola Cristiana, que va tenir lloc a l’Escola Pia de Sarrià-Calassanç de Barcelona. “Ja n’hi ha prou que es desacrediti i s’ataqui l’escola concertada des de determinats sectors amb l’ús de la mentida, quan no de l’insult”, va lamentar el president de la CCAPAC.

En el marc del seu discurs, Romagosa també va subratllar que si es van publicar les balances fiscals, “no hauria de ser tan difícil publicar el cost de la plaça escolar, que demostraria la diferència de recursos entre centres públics i concertats”. El president de la CCAPAC va concloure que el col·lectiu que representa no surt “guanyant precisament”.Romagosa va defensar el dret dels pares i mares de les escoles cristianes, majoritàries en el sector de la concertada, “a decidir l’educació” que volen per als seus fills.

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de Vilaweb