La batllessa de Badalona, Dolors Sabater, se sotmetrà a una moció de censura el proper 20 juny, quan segurament perdrà la batllia. En parlem amb ella en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un reportatge sobre els catalans a l’exterior.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, L’última de Pere Martí i la Carta per la llibertat de Jordi Sànchez a Vicent Partal. També l’entrevista a Ignacio Escolar i Joaquim Bosch, autors de El secuestro de la justicia.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]