Aquest cap de setmana es fa a Sabadell l’Embassa’t, el Festival Independent del Vallès. El certamen, que enguany arriba als deu anys, presenta un cartell de luxe encapçalat per Mishima, Mazoni, la Iaia i el Petit de ca l’Eril. Un cartell que ha estat elaborat a partir de les votacions que el públic va fer durant el festival de l’any passat, quan els van demanar que escollissin els millors representants dels deu anys de vida del festival. El resultat és una tria que opta més que mai per la música de qualitat feta en català. A més, l’Embassa’t torna al seu emplaçament original: la Bassa de Sant Oleguer, que dóna nom al festival i és o es va fer els primers quatre anys.

Així, divendres, es podrà veure Mishima, Mazoni i Pau Vallvé acompanyats d’Anímic, The Unfinished Sympathy i VEMO, el nou projecte d’Arnau Vallvé i Martí Maymó, components del grup Manel. Completen el cartell del primer dia del festival els anglesos Zola Blood, que actuen per primera vegada al país. Pel que fa a la secció electrònica, es podrà sentir TUTU, Jmii i Begun. Dissabte al vespre serà el torn de la Iaia, el Petit de ca l’Eril, Núria Graham i Maria Arnal i Marcel Bagés. També es podrà gaudir de Mujeres, El Último Vecino, Muévelo Reina i Maadraasso. La música electrònica anirà a càrrec dels discjòqueis Heardbirds, Pau Roca, Lucient i Sau Poler.

L’Embassa’t és un festival obert a tothom, i per això ja fa sis anys que es va crear el Petit Embassa’t, la secció del festival dedicada als infants. Es farà dissabte a la tarda i arrencarà amb jocs originals, espectacles i tallers. Tot plegat, acompanyat de la millor banda sonora possible: hi haurà l’animador Rah-mon Roma i el pallasso Guillem Albà, que oferirà un espectacle amb el grup La Marabunta.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu a Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]